[ASE Didactic] Invitatie curs David Drukker ERMAS 2023

Dragi colegi,

 

in debutul conferintei ERMAS 2023 organizata de universitatea noastra in parteneriat cu BNR se organizeaza un mini-curs de econometrie tinut de David Drukker (care, de altfel, este si keynote speaker in cadrul conferintei). Cursul se intituleaza: “Differences-in-Differences Estimators”.

 

Pentru cei care folosesc sau au folosit softul STATA in cercetarile lor, trebuie sa mentionez ca David Drukker a fost ani buni directorul stiintific (director of econometrics) al STATA. Asadar, cursul va fi foarte aplicat, caci David este in primul rand interesat de aplicabilitatea metodelor econometrice. De asemenea, David este un profesor si o persoana extrem de generoasa si dedicata, deschisa dialogului si intrebarilor.

 

Daca cursul si personalitatea profesorului Drukker va suscita interesul, va facem cu drag invitatia de a-l audia. Cursul va avea loc in Aula Magna in data de 25 iulie intre orele 17:00-20:00. El va fi organizat in sistem hibrid (onsite si online). Pentru buna organizare a acestui curs, ii rugam pe cei interesati sa participe sa se inregistreze pe urmatorul link : The 9th edition, July 26-28 2023, Bucharest, Romania National Bank of Romania and Bucharest University of Economic Studies (ermas.ro)

Ne asteptam ca audienta sa fie numeroasa la acest curs care se anunta a fi unul cu totul deosebit, iar inregistrarea dvs. ne va ajuta sa-l organizam optim.

De asemenea, va rugam sa diseminati aceasta invitatie de a participa la curs catre toti cei interesati de subiectul acestuia (doctoranzi, cercetatori etc.).

 

Contact

Academia de Studii Economice din Bucuresti
Consiliul pentru Studiile Universitare de Doctorat

Str.Tache Ionescu nr.11, etaj 1, camera 8106. 
Telefon: 319 19 00 / int. 603 
Telefon: 021 312 55 84
Telefon: 0372.713.954

Email: doctorat@ase.ro