Invitație la Conferința Științifică Internațională, ASEM, Moldova (7-8 decembrie, hibrid)

Prin prezenta, Departamentul Teorie și Politici Economice din cadrul Academiei de Studii Economice din Moldova are plăcerea de a vă invita să participați la cea de-a treia ediție a Conferinței Științifice Internaționale "Securitatea Economică în contextul Transformărilor Sistemice".

Conferința va avea loc în perioada 7-8 decembrie 2023, într-un format hibrid, care permite participarea atât în persoană, cât și prin intermediul platformei Zoom. Scopul acestui eveniment este de a aduce împreună cercetători, specialiști și profesioniști pentru a schimba cunoștințe și a discuta problematica securității economice la nivel de țară, business și individ.

În cadrul conferinței vor fi abordate tematici precum:

  • aspecte teoretice și practice ale securității economiei naționale: securitatea financiară, securitatea informațională, securitatea energetică, securitatea alimentară, etc.;

  •  impactul transformărilor geopolitice, tehnico-științifice, instituționale, etc. asupra securității naționale;

  •  impactul transformărilor sociale, informaționale, politice, de mediu, regionale, tehnologice, etc. asupra securității în afaceri;

  •  impactul globalizării, tehnologizării și digitalizării economiei asupra securității individuale.

Materialele conferinței vor fi publicate, asigurând astfel că contribuțiile valoroase ale participanților vor ajunge la un public mai larg, consolidând astfel eforturile noastre de a promova și dezvolta acest domeniu.

Vă rugăm să găsiți atașată la acest mesaj o descriere detaliată a conferinței, care conține informații suplimentare despre tematică și formularul de înregistrare.

Vă mulțumim pentru atenția acordată și pentru considerarea invitației noastre. Suntem încrezători că participarea dumneavoastră la această conferință va contribui la avansarea cercetărilor în domeniul securității economice și că vom putea beneficia de schimbul de cunoștințe și experiență.

Contact

Academia de Studii Economice din Bucuresti
Consiliul pentru Studiile Universitare de Doctorat

Str.Tache Ionescu nr.11, etaj 1, camera 8106. 
Telefon: 319 19 00 / int. 603 
Telefon: 021 312 55 84
Telefon: 0372.713.954

Email: doctorat@ase.ro