Publicare in revista JSES / Conferinta International Conference of Applied Statistics

Dragi doctoranzi,

Journal of Social and Economic Statistics vă invită să contribuiți cu articole științifice originale la volumul 12 / 2023 (1), cu termen estimativ de publicare 30 iunie 2023.

Journal of Social and Economic Statistics este un jurnal de tip open access care publică lucrări originale având ca tematică principală aplicarea tehnicilor și a metodelor cantitative, din sfera statisticii și a econometriei, în domeniul economic. Lucrările trebuie să includă un studiu de caz cantitativ, care să contribuie, prin inovație și noutate, la îmbogățirea cunoașterii în domeniu.

Pentru mai multe informații cu privire la temele abordate în jurnal, puteți consulta site-ul: https://sciendo.com/journal/JSES?tab=aims-scope

JSES este publicat de Departamentul de Statistică și Econometrie din cadrul Academiei de Studii Economice București, Facultatea de Cibernetică și Statistică Economică, fiind indexată în mai multe baze de date internaționale: Cabell's Journalytics, EBSCO, ERIH PLUS, Google Scholar, Research Papers in Economics (RePEc), Semantic Scholar, Ulrich's Periodicals Directory/ulrichsweb, etc. Nu se percep taxe de publicare. 

Articolele se pot trimite la adresa editor_jses@ase.ro. Pentru publicare în vol. 12 / 2023 (1), lucrările se pot transmite până la 15 iunie 2023.

Pentru template-ul lucrării, va rugăm să accesați:https://sciendo.com/journal/JSES?tab=submit

Pentru orice alte informatii suplimentare o puteti contacta prin email pe dna Conf univ dr Cimpoeru Smaranda, email: smaranda.cimpoeru@csie.ase.ro

Vă mulțumim!

JSES Editorial Board

In același timp, va invitam cu drag la Conferinta International Conference of Applied Statistics organizată de Departamentul de Statistică si Econometrie al Academiei de Studii Economice din București.

 Evenimentul se va desfășura în Centrul de pregătire ”Ion Gh. Rosca” de la Predeal, în 16-18 noiembrie 2023.

Toate detaliile privind conferința se regasesc in Call for Papers atașat, precum si pe pagina conferinței www.simpstat.ase.ro.

Vă așteptăm cu drag la acest eveniment!

 

Cu cele mai bune ganduri,

Echipa de organizare ICAS 2023

Contact

Academia de Studii Economice din Bucuresti
Consiliul pentru Studiile Universitare de Doctorat

Str.Tache Ionescu nr.11, etaj 1, camera 8106. 
Telefon: 319 19 00 / int. 603 
Telefon: 021 312 55 84
Telefon: 0372.713.954

Email: doctorat@ase.ro